Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Ştiri » La multi ani! 2009

Ştire:
La multi ani! 2009
Scrisã de nekitu pe 30 Dec 2008 19:14:32

E un pic devreme, dar vreau sa fiu inaintea tuturor Smile.
Desi nu am avut nici un GDROCon 2008, si alte realizari mari, eu zic ca a fost un an bun, pentru fiecare cred, desi cred ca un pic mai zbuciumat, cel putin pentru mine, Smile, insa va urez un an nou si mai bun, mai multe linii de cod si poligoane, joburi in gamedev, afaceri pe cont propriu, si in primul rand sanatate, ca de acolo poti face orice iti pui in cap, sanatos sa fii..
Sa speram ca in anul urmator o sa evolueze si GDRO, anul acesta nu prea am avut timp de el.

Voi ce ati dori/planuit sa faceti pentru 2009 ? (new job, new games, new house, new bike, new car, new girl, new kids?)

Editat ultima oară de Black_Knight pe 30 Dec 2008 19:14:32

Comentarii pentru aceastã ştire:

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 30 Dec 2008 22:59:03    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Eu vreau ca anu ce vine sa am vointa. Sa nu-mi fie lene la orice fac. Sa profit de timpul care il am si il pierd aiurea. Poate sa-mi schimb job-ul actual in ceva mai interesant, ceva sa-mi placa mai mult.
Cam atat.

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 31 Dec 2008 16:40:35    Subiect: Wishlist
OViNET info:

OViNET:

Referitor la anul ce urmeaza, hail la cat mai multe din cele ce urmeaza :

Bani cât mai multi, sa ia Bayern Champions League, CFR sa ia Titlul Mr. Green, sa dau fie de un programator cu, care sa colaborez fie de un engine accesibil si convenabil in care sa-mi pot experimenta acele cat mai multe modele, cat mai multe creatzii grafice, un joc promitzator (Arcania sau Risen) si timp sa-l joc, si ceva interesant, o descoperire majora in stiinta sau ceva de la acceleratorul de particule din Geneva.

Ultima editare efectuată de OViNET pe 31 Dec 2008 16:41:19; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 01 Jan 2009 02:14:23    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

La multi ani si sa aveti un an nou plin de succes intr-ale gamedev-ului!

Cat despre potentiale realizari pe anul ce urmeaza: new job, new games, new motorbike, new PC, new girl(s) and MUCH money. Mr. Green

Ultima editare efectuată de Jinx pe 01 Jan 2009 02:15:06; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 12 Jan 2009 15:07:34    Subiect: < fara subiect >
Black_Knight info:

Black_Knight:

La multi ani si tie si tuturor de pe GameDev

In primu rand ne trebuie sanatate si bani ca restu deriva din astea Very Happy

Planuri pe 2009... sa vedem
"new house" - care nu mai e mult
"new kids" - bine acu o sa fie "fabricat" in 2009 nustiu daca o sa si iasa anu asta PRazz
"new games" - categoric ... ca pe la sf. anului am cam rarito cu programarea... sper 2009 sa inceapa in forta si sa mai dau si niste examene de la Game Institute...
si alt plan ar fi mai putin stres Very HappyVery HappyVery Happy
"new job" nu vreau e chiar ok aici... dar un salariu *= x; (unde x > 1) asta vreau si ma straduiesc Very Happy si cred ca toata lumea vrea Very Happy
eu sper si "new PC" si multe new ... da nustiu cat o sa mai manance "new house" ca de asta depind restu cheltuielilor Very Happy

si sa ia Dinamo titlu Very Happy (si/sau sa iau eu mult bani ... Wink o prefer totusi pe ultima) Very Happy

Ultima editare efectuată de Black_Knight pe 12 Jan 2009 15:10:47; 3 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 12 Jan 2009 15:09:43    Subiect: Re: Wishlist
Black_Knight info:

Black_Knight:

OViNET a scris:

Referitor la anul ce urmeaza, hail la cat mai multe din cele ce urmeaza :

Bani cât mai multi, sa ia Bayern Champions League, CFR sa ia Titlul Mr. Green, sa dau fie de un programator cu, care sa colaborez fie de un engine accesibil si convenabil in care sa-mi pot experimenta acele cat mai multe modele, cat mai multe creatzii grafice, un joc promitzator (Arcania sau Risen) si timp sa-l joc, si ceva interesant, o descoperire majora in stiinta sau ceva de la acceleratorul de particule din Geneva.

"ceva de la acceleratorul de particule din Geneva." -> gauri negre Razz

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 21:10:10 11.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved